Božični bodi jelenčica

Božični bodi jelenčica je kot nalašč za prihajajoče božične praznike. Kaj bi bilo bolj simbolično od tega, da svojim najmlajšim pričarate nasmeh na obrazu z našim čarobnim božičnim bodijem z jelenčico. Ta prisrčen in stilsko oblikovan bodi bo zagotovo očaral vašega malčka ter jim pričaral nepozabne trenutke v tem čarobnem času leta.

Naš Božični bodi je popolno darilo za vašega malčka ali ljubljenčka. Izdelan je iz mehkega in udobnega materiala, ki bo vašemu otroku omogočil svobodno gibanje in udobje ves dan. Poleg tega je izredno enostaven za oblačenje in slačenje, kar bo olajšalo vaša jutranja opravila.

Bodi je okrašen s simpatično jelenčico, podobo, ki je značilna za božično junakinjo. Tako bo vaša malčica izgledala prav tako čarobno kot Božiček sam. Poleg tega je bodi na voljo v različnih velikostih, zato boste enostavno našli pravega za vašega otroka.

Božični bodi jelenčica je tudi odlična izbira za praznične fotografije, ki jih boste z veseljem delili s svojimi prijatelji in družino. Vsak trenutek s tem bodijem bo neprecenljiv in ga boste lahko shranili v spominu za vedno.

Naročite Božični bodi še danes in svojemu malčku pričarajte nepozabne božične trenutke. Vesel božič!

Barva: bela
Velikosti: 0-6, 6-12, 12-18, 18-24 mesecev

Poglejte še ostale božične izdelke.

V obrazec napišite ime otroka, ki bo natisnjeno na bodi.

Velikost bodija

0-6 mesecev, 12-18 mesecev, 18-24 mesecev, 6-12 mesecev

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Božični bodi jelenčica”

Your email address will not be published. Required fields are marked