Božični družinski komplet snežak

Božični družinski komplet snežak je kot nalašč za nepozabne trenutke družine. Zakaj ne bi letos za svojo družino pripravili nekaj posebnega? Z našim Božičnim družinskim kompletom snežakov, ki vključuje moško in žensko majico ter otroški bodi, boste poskrbeli za nepozabne praznike in občutek povezanosti.

Naša Božična družinska kolekcija je izdelana iz kakovostnega materiala, ki je mehak in udoben. Moška in ženska majica ter otroški bodi bodo zagotovili, da se bodo vsi člani družine počutili udobno.

Vsak izdelek v kompletu je okrašen s simpatičnim snežakom, ki bo prinesel smeh in veselje v vaš dom. Snežak na majicah in bodiju je ljubko izdelan s klobukom in metlico ter ustvarja čarobno vzdušje. Vaša družina bo videti enkratno in povezano v teh prazničnih oblačilih.

Božični družinski komplet snežakov je na voljo v različnih velikostih, kar omogoča, da vsak družinski član dobi svojo pravo velikost. To je popolna priložnost za ustvarjanje skupnih fotografij, ki jih boste lahko delili s prijatelji in družino ter ohranili nepozabne spomine na te čarobne trenutke.

Ne odlašajte, naročite Božični družinski komplet snežakov še danes in ustvarite nepozaben božični praznik. Naši izdelki so na voljo po ugodni ceni in jih lahko enostavno naročite preko naše spletne trgovine. S tem kompletom boste poskrbeli za čarobne in povezovalne božične trenutke. Praznično vzdušje je že skoraj tu, ne zamudite ga!

Sušenje in pranje:

  • pranje obrnjeno
  • sušenje v sušilnem stroju odsvetujemo
  • temperatura pranja naj ne presega 40° C

Na vašo željo lahko dodamo še voščilo in komplet pošljemo na naslov obdarovanca.

Družinske komplete vam oblikujemo po vaših željah BREZPLAČNO.

Pišite nam na tisk@arpos.si

Velikosti bodijev:

0-6
6-12
12-18
18-24

Velikosti ženskih majic: XS, S, M, L, XL, XXL.

Velikosti moških majic: S, M, L, XL, XXL, XXXL.

  • Možnost izdelave po meri
  • Možnost dodatnih barv

Želite natisniti svoj motiv? Pišite nam!

Poglejte še druge izdelke v kategoriji božič.

Hvala za zaupanje in naročilo.

Velikost

S, M, L, XL, XXL

Model

Ženski, Moški

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Božični družinski komplet snežak”

Your email address will not be published. Required fields are marked