Komplet za par Grinch

Komplet za par Grinch je tisto, kar potrebujete, da zažarite v božičnem duhu. Ta edinstven komplet vključuje moško in žensko majico z zabavnim Grinchem, ki bo vzbudil smeh in veselje ter pričaral nepozabne trenutke v tem čarobnem letnem času.

Naše majice so izdelane iz visokokakovostnega materiala, ki je mehak, udoben in zagotavlja dolgotrajno udobje skozi ves dan. Poleg tega so majice izredno stilsko oblikovane, tako da boste izstopali, ne glede na to, ali ste na božični zabavi ali se sprehajate po mestu.

Zakaj Grinch? Grinch je simpatičen zeleni lik, ki je našel svoje srce in ljubezen v prav posebnem času božiča. Majici z Grinchom sta odličen način, da izrazite svojo ljubezen in povezanost, hkrati pa pokažete svoj smisel za humor. Tako boste lahko skupaj z vašim partnerjem pričarali smeh in veselje na prazničnih druženjih.

Naš Komplet za par Grinch je na voljo v različnih velikostih, tako da boste z lahkoto našli prave velikosti za oba. Poleg tega sta majici izredno mehki in prijetni na dotik, kar bo poskrbelo za prijetno nošenje in toplo občutje v hladnih dneh.

Naročite svoj Komplet za par Grinch še danes in pričarajte nepozaben božični čas, poln ljubezni, smeha in povezanosti. Naši izdelki so na voljo po ugodni ceni in jih lahko enostavno naročite preko naše spletne trgovine. Naj bo letošnji božič poseben za vas in vašega partnerja s tem čudovitim kompletom.

Sušenje in pranje:

  • prati obrnjeno
  • sušenje v sušilnem stroju odsvetujemo
  • temperatura pranja naj ne presega 40° C

Na vašo željo lahko dodamo še voščilo in komplet pošljemo na naslov obdarovanca.

Željeni velikosti majic napišite v opombe ob zaključku naročila.

Družinske komplete vam oblikujemo po vaših željah BREZPLAČNO.

Pišite nam na tisk@arpos.si

Velikosti ženskih majic: XS, S, M, L, XL, XXL.

Velikosti moških majic: S, M, L, XL, XXL, XXXL.

  • Možnost izdelave po meri
  • Možnost dodatnih barv

Želite natisniti svoj motiv? Pišite nam!

Poglejte še druge izdelke v kategoriji božič.

Hvala za zaupanje in naročilo.

Velikost

S, M, L, XL, XXL

Model

Ženski, Moški

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Komplet za par Grinch”

Your email address will not be published. Required fields are marked