Opozorilna tabla OBJEKT POD VIDEONADZOROM je namenjena opozarjanju obiskovalcev in mimoidočih, da se nahajajo na območju, ki je pod video nadzorom. Te table so postavljene z namenom zaščite premoženja in zagotavljanja varnosti ljudi, ki se nahajajo v bližini.

Table so izdelane iz kakovostnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive in trajajo dolgo časa. Na njih so jasno natisnjene informacije, da se obiskovalcem in mimoidočim sporoči, da se nahajajo na območju, ki je pod video nadzorom.

Opozorilna tabla OBJEKT POD VIDEONADZOROM je zelo pomembna za zagotavljanje varnosti in zaščite pred kriminalom. Pomaga preprečiti tatvine, vandalizem in druge oblike kaznivih dejanj, saj se potencialni storilci zavedajo, da so pod stalnim nadzorom.

Table so običajno postavljene na vidna mesta, kot so vhodi v objekte, parkirišča, javna mesta in druge lokacije, kjer je pomembno zagotoviti varnost. Opozorilne table lahko vključujejo tudi kontaktne podatke lastnika objekta ali druge organizacije, ki je odgovorna za videonadzor, kar omogoča hitro ukrepanje v primeru incidentov.

Čeprav so opozorilne table za objekt pod videonadzorom lahko preproste, so ključnega pomena za zagotavljanje varnosti in zaščite pred kriminalom.

Poleg tega pa tudi prispevajo k večji zavedanju o pomembnosti varnosti in kulture preprečevanja kriminala v družbi.

Specifikacije:

Dimenzije: 30 x 30 cm
Debelina: 5mm PVC (za izdelano tablo), nalepka ni te debeline

Preverite ostalo ponudbo opozorilnih tabel ali nam pišite na tisk@arpos.si za pripravo table po vaših željah ali za druge dimenzije.

Izvedba

Tabla, Nalepka

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Opozorilna tabla OBJEKT POD VIDEONADZOROM”

Your email address will not be published. Required fields are marked