Opozorilna tabla PREPOVEDANO KAJENJE je učinkovit način za zagotavljanje, da se kajenje ne izvaja na mestih, kjer je to prepovedano ali nezaželeno. Ta opozorilna tabla je zasnovana tako, da jasno in učinkovito sporoča, da kajenje na tem območju ni dovoljeno.

Tabla je narejena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno trajnost in odpornost na vremenske vplive ter druge okoljske dejavnike. Tabla ima jasno in vidljivo sliko ali napis, ki jasno sporoča, da je kajenje na tem območju prepovedano.

Opozorilna tabla PREPOVEDANO KAJENJE je učinkovit način za zagotavljanje, da se kajenje ne izvaja na mestih, kjer je to prepovedano ali nezaželeno. se uporablja na različnih mestih, kot so javne zgradbe, trgovski centri, restavracije, letališča, bolnišnice in druga podobna območja. Naša ponudba vključuje različne velikosti in barve tablic, ki se prilagodijo vašim potrebam.

Poleg tega nudimo tudi table po naročilu, ki so narejene po vaših specifičnih zahtevah. Personalizirane table so odličen način za zagotavljanje jasnosti in pozornosti glede prepovedi kajenja na določenem območju ter ustvarjanje lastne identitete za vašo organizacijo.

Zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov in storitev za popolno zadovoljstvo strank. Naša ponudba vključuje tudi strokovno montažo in pritrditev tablic, da zagotovimo, da bodo nameščene varno in učinkovito.

Naše opozorilne table so zasnovane tako, da izpolnjujejo najvišje standarde varnosti in kakovosti. Vse tablice so podvržene strogi kontroli kakovosti, ki zagotavlja, da so brezhibne.

Izberite našo opozorilno tablo za prepovedano kajenje, da zagotovite, da se kajenje ne izvaja na mestih, kjer je to prepovedano ali nezaželeno. S tem boste zagotovili, da bodo zaposleni, stranke in drugi obiskovalci varni in zaščiteni pred negativnimi učinki kajenja.

Specifikacije:

Dimenzije: 30 x 30 cm
Debelina: 5mm PVC (za izdelano tablo), nalepka ni te debeline

Preverite ostalo ponudbo opozorilnih tabel ali nam pišite na tisk@arpos.si za pripravo table po vaših željah ali za druge dimenzije.

Izvedba

Tabla, Nalepka

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Opozorilna tabla PREPOVEDANO KAJENJE”

Your email address will not be published. Required fields are marked