Opozorilna tabla PREPOVEDANO PARKIRANJE je bistvenega pomena za zagotavljanje varnosti in urejenosti prometa na določenih območjih, kjer je parkiranje omejeno ali prepovedano. Opozorilna tabla je zasnovana tako, da jasno in učinkovito sporoča omejitve in prepovedi, ki veljajo za parkiranje v določenem območju.

Opozorilna tabla je izdelana iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in je odporen na vremenske vplive ter druge okoljske dejavnike. Tabla ima jasen in vidljiv napis, ki jasno sporoča, da je parkiranje na tem območju prepovedano.

Opozorilna tabla PREPOVEDANO PARKIRANJE je primerna za različna območja, kot so mestna središča, območja z omejenim dostopom, trgovski centri, šole in druga podobna območja. Naša ponudba vključuje različne velikosti in barve tabel, ki jih lahko prilagodimo vašim potrebam.

Nudimo tudi personalizirane tablice, ki so narejene po vaših specifičnih zahtevah. Personalizirane table so odličen način zagotavljanja jasnosti in pozornosti glede omejitev v določenem območju ter ustvarjanje lastne identitete za vašo organizacijo.

Zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov in storitev za popolno zadovoljstvo strank. Naša ponudba vključuje tudi strokovno montažo in pritrditev tabel, da zagotovimo, da bodo nameščene varno in učinkovito.

Naše opozorilne table so zasnovane tako, da izpolnjujejo najvišje standarde varnosti in kakovosti. Vse tablice so podvržene strogi kontroli kakovosti, ki zagotavlja, da so brezhibne in zanesljive.

Z opozorilno tablo za prepovedano parkiranje zagotovite varnost in urejenost prometa na določenem območju. Naši izdelki so zanesljivi, trpežni in učinkoviti pri opozarjanju na omejitve in prepovedi parkiranja. Zagotovite, da bo promet na območju urejen in varnost izboljšana.

Specifikacije:

Dimenzije: 30 x 30 cm
Debelina: 5mm PVC (za izdelano tablo), nalepka ni te debeline

Preverite ostalo ponudbo opozorilnih tabel ali nam pišite na tisk@arpos.si za pripravo table po vaših željah ali za druge dimenzije.

Izvedba

Tabla, Nalepka

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Opozorilna tabla PREPOVEDANO PARKIRANJE”

Your email address will not be published. Required fields are marked