Opozorilna tabla PRIVATE PROPERTY je namenjena temu, da opozori ljudi, da je vstop na določeno zemljišče ali območje prepovedan. Ta tabla se pogosto uporablja na zasebnih zemljiščih, kjer lastniki želijo zaščititi svojo lastnino pred nepooblaščenimi osebami. Opozorilna tabla je zasnovana tako, da je dovolj vidna in opazna, da bo ljudi odvrnila od vstopa na zemljišče, ki je namenjeno samo lastnikom.

Tabla je lahko izdelana iz različnih materialov, vključno z aluminijem, plastiko ali lesom. Besedilo na tabli vsebuje napis “Private property”, ki ga spremljajo grafike z opozorilom. Barva tabele je bela z rdečim in črnim tiskom, da se zagotovi večja vidnost in pozornost.

Opozorilna tabla PRIVATE PROPERTY je pomemben element varnosti na zasebnih zemljiščih. Ne le, da pomagajo lastnikom zaščititi njihovo lastnino, ampak tudi zmanjšujejo možnost nesreč in škod, ki lahko nastanejo, ko se ljudje nenamerno znajdejo na zasebnih območjih. Poleg tega uporaba takšnih tabel tudi zmanjšuje možnost vandalizma in neprimernega vedenja.

Če želite zagotoviti, da bo vaše zemljišče ustrezno zaščiteno, je priporočljivo, da namestite opozorilno tablo “Private property”. Tako boste storili vse, kar je v vaši moči, da zaščitite svojo lastnino in svojo družino pred nepooblaščenim vstopom.

Specifikacije:

Dimenzije: 30 x 30 cm
Debelina: 5mm PVC (za izdelano tablo), nalepka ni te debeline

Preverite ostalo ponudbo opozorilnih tabel ali nam pišite na tisk@arpos.si za pripravo table po vaših željah ali za druge dimenzije.

Izvedba

Tabla, Nalepka

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Opozorilna tabla PRIVATE PROPERTY”

Your email address will not be published. Required fields are marked