Skodelica Super mama

Skodelica Super mama – Predstavljamo vam čudovito skodelico, ki je odlično darilo za mamo.

Posebna skodelica združuje ljubeč napis z ganljivo fotografijo, ki prikazuje močno vez med mamo in njenima otrokoma. Ko boste vsako jutro zajemali vašo najljubšo pijačo, bo ta skodelica prinašala nasmeh na vaš obraz in vas spomnila na vso ljubezen, ki jo delite z vašimi otroki.

Skodelica je izdelana iz visokokakovostnega keramičnega materiala, ki zagotavlja trajnost in dolgotrajno uporabo. Velikost skodelice je ravno pravšnja za vašo priljubljeno kavo, čaj ali vročo čokolado. Zaradi elegantnega in ergonomskega ročaja jo lahko enostavno držite in uživate v vsakem požirku.

Poleg tega je skodelica tudi izjemno darilo za vašo super mamo ali za katerega koli drugega člana družine, ki izpolnjuje vlogo posebne mame. Presenetite jo ob materinskem dnevu, rojstnem dnevu, božiču ali kadarkoli želite izraziti svojo hvaležnost in ljubezen.

Dodajte nekaj ljubezni in posebnosti v svojo zbirko skodelic s skodelico ‘Super mama’ in ustvarite nepozabne trenutke, ki bodo trajali vse življenje. Naročite jo še danes in obudite nasmeh na obrazu vaše super mame.

Skodelica ni primerna za uporabo v mikrovalovni pečici.

Za tisk motiva po želji nam pišite na email tisk@arpos.si ali preko spletnega obrazca.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skodelica Super mama”

Your email address will not be published. Required fields are marked