Skodelica zajček z imenom je posebna skodelica, ki je lahko lepo darilo za veliko noč ali za drugo posebno priložnost. Ta skodelica je edinstvena zaradi svojega izjemnega in barvitega tiska. Vključuje simbole, kot so zajčki, jajca in rože, povezane z velikonočnimi prazniki.

Skodelica je izdelana iz kakovostne keramike in ima prostornino 330ml. Skodelica vam omogoči, da uživate v vaši najljubši kavi, čaju ali drugem napitku, medtem ko se sproščate ob pogledu na čudovit tisk. Na voljo je v beli barvi in je okrašena s pisanimi detajli, ki vam bodo zagotovo pričarali nasmeh na obraz.

Ta skodelica je lahko tudi odličen dodatek za vašo zbirko skodelic ali pa kot poseben spominek na velikonočne praznike. Tisk je visokokakovosten in ne bo zbledel ali se izbrisal s časom, zato boste lahko uživali v svoji skodelici še vrsto let.

Skodelica zajček z imenom je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, ni pa primerna za uporabo v mikrovalovni pečici.

Želite, da vaša velikonočna miza izgleda še bolj praznično? Naročite več skodelic z istim tiskom in ustvarite popolno harmonijo. Ne glede na to, kako boste uporabljali svojo skodelico, vam zagotavljamo, da boste uživali v njej tako vizualno kot tudi funkcionalno.

Za tisk motiva po želji nam pišite na email tisk@arpos.si ali preko spletnega obrazca.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skodelica zajček z imenom”

Your email address will not be published. Required fields are marked